2821093349 Νεροκούρου 185, Χανιά vkabakis@yahoo.gr

Καμπάκης Ευάγγελος
Εργολάβος Δομικών Έργων - Θερμομονώσεις - Αναπαλαιώσεις - Μονώσεις Ταρατσών - Χανιά Κρήτη


Ο Εργολάβος Δομικών Έργων Καμπάκης Ευάγγελος με έδρα του τα Χανιά Κρήτης, αναλαμβάνει παντός τύπου κατασκευές, αναπαλαιώσεις, θερμομονώσεις, μονώσεις ταρατσών και θερμοπροσόψεις.
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας και η τεχνογνωσία που προσφέρουν οι συνεργάτες μας σε όλα τα στάδια μιας κατασκευής, συμβάλουν στην παράδοση των έργων πάντα στους προ συμφωνημένους χρόνους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε εργασία σκέφτεστε να κάνετε στο χώρο σας! Εμείς θα σας συμβουλέψουμε & θα σας προτείνουμε τις ιδέες μας.

 

 

Θερμομονώσεις

Θερμομονώσεις

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, με σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνει την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού, του καταστήματος σας αλλά και της πολυκατοικίας σας.

Περισσότερα
Μονώσεις Ταρατσών

Μονώσεις Ταρατσών

Η μόνωση της ταράτσας ενός κτιρίου είναι στη πραγματικότητα αυτό που κρατάει το κτίριο ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Περισσότερα
Αναπαλαιώσεις

Αναπαλαιώσεις

Έχοντας ως στόχο την ικανοποίηση κάθε πελάτη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες και λύσεις για την ανακαίνιση οικίας, εξοχικής κατοικίας, καταστήματος, ξενοδοχείο, εστιατορίου, καφετέριας και κάθε επαγγελματικού χώρου.

Περισσότερα